dilluns, 9 de juny del 2008

Anem de romeria!

Totes les Juntes i equips técnics que han anat passant per la Colla han intentat, evidentment sense éxit, tornar a omplir el local d'assaig i meravellar a tot el Món Casteller amb les nostres construcions. Les reunions, les Juntes, les Assambleas... totes s'han desenvolupat al voltant del tema "que fer per ser millors".

Aquest vostre humil servidor, amb l'afany que em caracteritza per donar-ho tot per la Colla, em sembla que he trobat la sol·lució.

Fa un més, aproximadament, meditant sobre el sentit de la vida dins el món casteller tot estirat al sofà de casa, vaig sentir amb incredulitat com el Conseller de Medi Ambient li demanava a la Moreneta una miqueta de pluja. "Quins collons!", vaig pensar, "Ara aquests ateus comunistes descreguts van a implorar la salvació divina... Merda els hi hauria de ploure!". Però es veu que la Mare de Déu de Montserrat deu ser pietossa amb els necessitats i per a sorpresa meva des d'al·leshores no ha parat de ploure.
"Collons... això si que és un miracle!" El meu enteniment no s'ho acabava de creure. "Es a dir: un apóstata implora i la Moreneta disposa?" I aquí s'il·luminà la meva closqueta.

Si es tracta de que una colla de comunistes, increduls, ateus, borratxos o fornicadors vagin a demanar a la Santa Mare de Déu que s'apiadi de nosaltres, a que estem esperant???
Per aquest motiu vull demanar que aquell dia de juliol en que no farem assaig, es celebri una romeria cap a la Montanya Santa al cor de Catalunya. Tan s'hi val com la gent hi vulgui anar: a peu, de genolls, amb bicicleta (però recordeu de portar un casc!), però unim-nos tots junts i fem com l'Honorable Conseller!






44 comentaris:

Anònim ha dit...

AMEN!!!

Anònim ha dit...

jo ja tinc el casc! i sé el camí! De moment, veig q ja som dos. La resta, animeu-vos q hem d'arribar a 300...

Anònim ha dit...

jo tambe em se el cami...
doncs posem "fil i agulla" i anemonem cap a montserrat, pero si parem a collbato.... ejemmm... millor, i ... mira quina casualitat, conec un hostal moooolt acollidor, i amb bones patates!!!!


ah.... i abans de la pluja... abans del conseller, dos creients de sotarrel, ja se del cert que i van encendre unes espelmetes, per tan... el miracle ja es possible, pero.... tornemi per si de cas... que aixo de tenir una verge amb un fill i que sigui negra (o bruta...) no se, no se.....


quanto cornudo!!!!!!!!!!!!!!!!




Visca montserrat, la patata del hostal i la meva bycycleta!!!!

Uiuiui Aiaiai ha dit...

Per cert, bycyclysta, com has vist a la foto, hi podrem fer un pilar caminant! Que queda molt folkloric i em recorda al borriquitu del rociu!!!

Anònim ha dit...

bones mala puta,

així podrem actualitzar l'anunci de la generalitat canviant la catredral per les muntanyes !!!

http://es.youtube.com/watch?v=T4b_eyaEp2w

si es que som uns especialistes !!!

Anònim ha dit...

AU! Au! Auu! Auuuu!!!

Molt folkloric si que queda, podrien anar els grallers descalços fent promesa i aixi senteir-se part de la colla,encara que ara que pense, podriem fer el camí de santiago amb el pilar caminant....

Anònim ha dit...

No digais tanta tonteria!!!!Pero la idea es buena, rezad, pedir, confiad, tened fe, con esa actitud mejoraremos todos en la colla....menos fiestas, menos sexo y menos alcohol, que esto es un escandalo, que aqui venimos a hacer castells, y a veces en vez de un local de una colla esto parece un local de libertinaje. Propongo una celebración de la Eucaristia a la llegada, así la peregrinación seguro que resulta más efectiva....
No os desvieis del buen camino, que Dios os bendiga a todos!!

Anònim ha dit...

al loro!! que no os embauquen!!









amen.

Anònim ha dit...

Ieeeeep!

Es veu que los bones idees tenen èxit, per que serà... Molt bo l'últim article! Felicitats pel blog!

Anònim ha dit...

Això d'anar de romeria fins a Montserrat ho trobo poca cosa per a oferir a la nostra santa patrona. Jo el ke faria es anar a fer l'assaig de 2d9fm a la muntanya sagrada. Ke algú els hi digui als jefazos ke estan sonats, ke posin els peus a terra!

Uiuiui Aiaiai ha dit...

Ai, Snoopy incredul! Que li haurem de dir al Charlie Brown que et posi el morrió. Has de tenir fe en la Moreneta.

Anònim ha dit...

No es que no confie en la moreneta...pero per allò del 3d9fm, crec que hauriem de viatjar una mica o fer una macro romeria fins a ...Lurdes....que això ja és cosa seriosa...








paah-dum paah-dum doo bee dum,pooo!

Anònim ha dit...

a veure si ho he entes be.... romeria, castells de nou, 2de 9 penitencia. això no es fa fent aquests actes. jo proposo un acte de espiritisme o de exorcisme a veure si en treiem de sobre als mals parits,esperits, que sempre ronden pel local.....aquells que mai es mukken i que en saben tant...a renegats que malparlen de la feina feta per anteriors o per ells mateixos...als que pugen quan ja tenen data de caducitat i que no donen pas a noves generacions..

voleu un acte de fe... un sacrifici a lo espartano, busqueu un presa jove, tendre, amb unes bones popes....i a derramar sangre para los dioses...aquest es l´unic acte de fe que ens poit salvar

Anònim ha dit...

per cert, m´en oblidava....

ENERGUMENOS!!!

Anònim ha dit...

visca cagarretes!! no decaiguis en la teva lluita, ets l'únic espartà contra aquesta cort de luxúria que xerra massa (o això dius tu). la teva cagarrera verbal també té data de caducitat, AL LORO!!

Anònim ha dit...

Au! au! auuu! au! au!

M'agrada el sacrifici espartano, menys mal que no has dit que la pressa jove fora verge...per que això em pareix que ja casi no hi han.
ja fem prou penitencia escoltant les gralles jajajajaja

Anònim ha dit...

Espartanos!!!dins d´un colectiu sempre hi ha tapats,infiltrats, anònims,renegats i boques!!de gent en contra de la cort n´hi més dels que us penseu..que aquesta junta actual va ser escollida perque no n´hi havia més... recordeu!!!
el sacrifici és urgent!! les vaques sagrades han de caure ja!!!construim un cavall de Troya i aniquilem al enemic!!ENERGUMENOS!!!

Anònim ha dit...

AU!AUU!AGURR! AU!!!

Visca Esparta!!!!

Visca el Bukake!!!

Visca els energumenos!!!

El que hi ha que fer, es ser espartanos, hem de menjar-nos el cavall de troya, crucificar als grallers i fer un monument al timbaler, tornar a pintar el local com abans i no deixar-nos embaucar per els "pequeños saltamontes" que rodejen al ilustrissim cap de pinyes.

Cagarretes, "A tu senyal, IRA Y FUEGO"

Me encanta l'olor de Napalm de bon matí......auauauauauauaua!!!!!!

Loquiles ha dit...

estic lokooooooooooooooooooo!!!!!!
jajajajaajajajaj

auauauaauauauauuauuuuuu!!!!

Anònim ha dit...

naninonanonierooo.....

tirurilolailooooooo....




eis companys, passavem per aqui...

jo, l'after-sun i la meva bycycleta!!!!



PD: i amb el cascu, per supost!!!

Anònim ha dit...

bycyclista! feia dies q no tocaves la gaita? q pot ser no tenies ordenador?! jajaja. Pos, jo al menys tinc bici! i tu quina crema fas servir per les teves cremades...
Heu vist el 30 minuts d'avui? parlaven q han fet una mena de colla a un poble de Xile, mig apadrinats per Vilafranca. Q us sembla d'anar a fer la romeria allà? Sigui on sigui, hem de preparar la bossa: q tothom agafi camisa, panatalons i faixa, bycyclista agafa les carpetes i els llapissos, panya.es els condons, cagarretes tu el paper de vater...

Anònim ha dit...

divertit web sobre tematica de la jove.
Tant divertit com el blog que va sortir a tinet per l'abril 1998 també sobre els affers de la colla.

passo link ¿?

Anònim ha dit...

oiga esto és un poco penoso, no?????
a qui que se supone que se hace???? se rie, se llora??? no hacemos una pajillas que estamos aburridos??? tengo el telefono de Barragan, igual nos cuenta un chiste y nos podemos reir

sigan probando que hay miles de premios, pero para dar pena ya tenemos l'Esperidion y para rajar sin mas el CigronCasteller

puedo probar??? mecagüenlaputamierdadelamadrequemeparioytoloquesemenea!!!!!!

ostia pues mola!!!

Uiuiui Aiaiai ha dit...

Doncs si tens el telefon del barragan, digue-li a veure si et pot enxufar al Festival del Humor. Amb l'enginy que demostres hi encaixes molt be.

Per cert, spinoff, si que volem el link

Anònim ha dit...

aquest anonim pija fora de test...jo sóc d'aquells que diu que "cada perro se lame su cipote"...

Per cert SPINOFF el tama en questió no serà un mail enviat a la llista de discussió sobre un noi de 21 que volia pujar ?¿?

Anònim ha dit...

al fin alguien que habla en cristiano!!!!!!
pero para decir esas cosas amigo (lo de amigo por llamarte algo) hubieses podido mantener tu piquito de oro cerrado, que mal hablar i berrear sabemos todos...pero no hace falta...
Posiblemente es que no tienes más recursos que soltar sapos i culebras por la boca...que pena penita pena me das!!!
Por cierto, corto o cobarde??? Corto porque no sabes ni itroducir un nombre...o cobarde porque no te atreves a identificarte...


...continuad rezando i preparando la romeria que yo ya he encontrado un padre disponible para que oficie la celebración...
Continuad por el buen camino...que Dios os bendiga a todos!!!

Anònim ha dit...

Si hi ha que orar, orarem:
I damunt parlarem cristià:

Pater noster, qui es in caelis:
sanctificetur Nomen Tuum;
adveniat Regnum Tuum;
fiat voluntas Tua,
sicut in caelo, et in terra.
Panem nostrum cotidianum da nobis hodie;
et dimitte nobis debita nostra,
Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris;
et ne nos inducas in tentationem;
sed libera nos a Malo

Uiuiui Aiaiai ha dit...

collons, que forts que anem...

Anònim ha dit...

aquest blog és una farsa ben grossa!! va començar amb reivindicacions polítiques: que si revolució, república, independència, lluita... i ara orem com si això fos una missa de diumenge matí...on s'és vist...de guerrers de la mort (ESPARTANOOOOOS!) a simples monaguillos eunucs de diumenge!!

AL LORO!

Anònim ha dit...

Tens tota la rao bukakest!
tenim que lluitar!!!!!

Per la colla!
per la republica!!
per esparta!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Em podeu explicar que es fumeu??









paah-dum paah-dum doo bee dum,pooo!

Anònim ha dit...

que romeries ni que polles!!! aqui el que s´ha de fer és una creuada com a l´edat mitja, allo era un autentic acte de fe, a matar moros!!romeries...alli amb les palmadetes, bruts i fumant porros...por dios!!! on ses vist!!!

ENERGUMENOS!!!

Anònim ha dit...

no sé ben bé què ens fumem...però al cagarretes, el clambuterol que es pren ja l'hi està provocant una distrofia cerebral (que no muscular)...perquè dubto que siguis així de naixement, no??
ja fas pudor des d'aquí!!

AL LORO!!

cagarretes ha dit...

VEIG QUE JA ESTEU DIVAGANT AMB EL QUE ES FUMA LA GENT O EL QUE JO EM FUMO. SENYOR, PERDONA AQUEST ENERGUMENOS PERQUE NO SABEN EL QUE ES DIUEN I PERQUE AMAGUEN EL QUE PENSEN REALMENT.QUE LA GENT FUMI EL QUE VULGUI O ES DOPI A LA SEVA MANERA, JO AMB UNES BONES POPES EN TINC PROU!!!
QUE ILUSOS...

Anònim ha dit...

espartanos:

esteu bojos però mencanta la idea!


amen!

Anònim ha dit...

per cert...

gran actuació la d'avui!!
tripleta lilaaa!!!

Anònim ha dit...

ESPARTANOOOOOSSSSSS!!!!

Ni romeries ni òsties, força i orgull!!!

Gran treball tropa.

Ahu ahu ahu!!!!!!

Anònim ha dit...

No entiendo tanta celebración ni tanta alegria por este paso de hormiga mal dado...¡¡NO ES PARA TANTO SEÑORAS Y SEÑORES!!
Pero es que en este pais somos así...pasa como con nuestra querida selección roja, que pasamos de cuartos y ya nos creemos campeones del mundo, y no, las cosas no funcionan de esta manera.
Aqui hace falta trabajo, sacrificio (y no de vírgenes) y seriedad, que nos falta una migaja enorme de cada una de estas cosas...
Así que a trabajar gente y menos fiestas!
No os desvieis del buen camino, que Dios os bendiga a todos!!

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

amen!

i jove jove jove!

cagarretes ha dit...

QUANTA RAO TENS PAÑA.ES!!
TRILETA...NOMES UNA TRILETA!!!
DE SEGUR QUE JA SE SENTES CANTICS DE TRES DE NOU!!! JA SEMBLEM ARGENTINS QUE ENS AGANDEM AMB RES I ENS PENSEM QUE ENS MENJEM EL MON...
SENYORS, DEMOSTREM DEL QUE SOM CAPASSOS DE FER AL ASSAIG, PERQUE DESPRES AL CARRER FEM...CAGARRETES!!!
ENERGUMENOS!!

Anònim ha dit...

manque me duela...estic d'acord amb cagarretes i paña.es...però amb matissos: només hem fet una trileta - la primera - però és st.joan (recordeu que l'any passat amb prou feines vam descarregar el 4) potser no vol dir res, però algo d'alegria si que n'hem de tenir senyors...AL LORO! alegria, que no xuleria ni relaxació, el que toca ara és encara més feina i sacrifici (no sé si de virgenes o què)serietat i molt d'assaig, més del que portem ara!!
matalassers, tranquils...queda molta temporada, així que espavil!

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom! Simplement passava per aquí i com que tinc una pregunteta que des de fa una estoneta dóna tombs pel meu cap i no trobo la resposta...he pensat, tros de ruc! si pots preguntar-ho a la colla de "energumenos"!!...
i ja que estem creem una mica de polèmica! que mai no està de més per aquesta zona....
Com ho diria...a veure...fa poc paña.es, comparava la nostra celebració de l'actuació amb l'eufòria que s'està vivint a España amb la selecció.
La selecció, com ja sabreu, continua endavant amb èxit, i sense el fins ara indiscutible Raul.
Llavors, jo em pregunto, si volem continuar amb actuacions exitosses, a qui no hauriem de convocar naltrus???
jejeje
Ahi queda eso!



paah-dum paah-dum doo bee dum,pooo!

Anònim ha dit...

a l'ex-cap de colla, però sembla que ja s'ha borrat ell solet de la convocatoria

Anònim ha dit...

aquí la gente no sé porqué se pone apodos en inglés? acaso no tenemos una riqueza gramatical sin igual ya que aquí se hablan dos idiomas? (bueno yo al menos lo entiendo y me esfuerzo)..por cierto a los dos últimos energúmenos que han dejado sus comentarios habría que ponerles falta, no estaban donde tenían que estar. Aiaiaiai que tienen los nombres en ingés...un momento...no serán acaso los espías dispuestos a ir a Mataró y disponen de las más sotisficadas tecnologías y no se les notaba el ordenador?, ahora entiendo lo de sus nombres, son como JAMES BOND jajaja..si alguna vez tuviera que ser espía me pido ser chica Bond,están super divinas, follan con el tío bueno toda la peli y se pegan unas fiestas de muerte..no, mejor chica Almodóvar, que aunque están menos buenas, son más listas y viven la vida a tope. Además que collons son producto Nacional, "Pata Negra". Bueno me voy a marujear por casa y encantada de saludaros. Bon dia a tottom!!!