divendres, 27 de juny del 2008

Afers exteriors - Mataró

El mes de juny de la Colla ha despertat sorpresa tan en propis com en extranys. Ara tot són quinieles per veure on s'amaga el secret del pas ferm que tots plegats hem demostrat. Diguem-ho així: Per Sant Joan ja hem arribat al que ha estat el nostre sostre les dues últimes temporades. I quin creieu que ha estat aquest secret? La metodologia de treball del Gran Cap de Colla? L'exquisita feina del magnífic equip de pinyes? La romeria a Montserrat? El sacrifici de verges? (al final en van trobar una)... i ara!! Tot això no serveix de res!

Amb la voluntat de servei que caracteritza a aquest el vostre espai, fa temps vam decidir crear l'aparell d'afers exteriors. D'aquesta manera, vam encomanar a dos castellers de reconegut prestigi que féssin el que ha ajudat a millorar la humanitat: espiar i copiar.

Així doncs, aquests dos soferts voluntaris viatjàren cap a la capital del Maresme, i realitzant un gran esforç per fer-se pasar per simples novells en el món casteller que es volen afiliar a l'agrupació mataronina, ens portàren les imatges de com treballa una de les colles amb més futur del món casteller.

Evidentment l'elecció dels voluntaris no va ser a la babalà. Un dels individus es caracteritza per la seva destressa amb eines de captació d'imatges d'alta tecnologia. I l'altre... be, qui millor per passar desapercebut dins els Capgrossos?

Des d'aquest modest espai demanem el reconeixement públic d'aquesta parella que ha sabut compaginar les obligacions d'assaig de la nostra Colla amb la difícil tasca encomenada... Que em dieu? Que no van compaginar un cagarru??? Que van anar a Mataró en dimarts a l'hora del nostre assaig????? HO HAVEU VIST!! LA MARE QUE ELS VA PARIR!!! ENERGUMENOS!!!

3 comentaris:

Jordina Estopà Masdeu ha dit...

em sembla una mol bona iniciativa, però perdres una assaig de dimarts????!!!! blasfèmia!!!

espartanos, akest any si! akest és el nostre any, eñ 2008 serà recordat x les feneracions futures!!!

i jove jove jove!

SUFICIE ha dit...

AQUESTOS TIOS SON UNS IMPRESENTABLES!

cagarretes ha dit...

AIXI MAGRADA QUE VAGIN A VEURE COLLES DE DEBÓ A VEURE SI N´APRENEN, QUE DESPRES ALS CASTELLS ES FAN CAQUETES I SELS MENGEN AMB PATATES....DESPRES PLOREN PELS FETS...
ELS DIMARTS S´ASSAJA A LA JOVE!!IGUAL QUE ELS DVENDRES...O MES SI ES POT.
ESPERO QUE HAGUIN ALMENUS APRES ALGUNA COSA, QUE JA TOCARIA...
ENERGUMENOS!!!