divendres, 25 d’abril del 2008

Catalans :
Interpretant el sentiment i els anhels de la Colla que no ens ha donat el seu sufragi, proclamo la creació del Blog QUI MANA AQUI com a pasquí no oficial de la CJXT.

Sense estar d'acord amb el Cap de Colla, qui no te cap mena de coneixement d'aquest blog-pasquí, em faig càrrec provisionalment de les funcions d'editor d'aquest blog, esperant que els castellers de la colla i els membres dels Amics (si encara n'hi han) expressaran quina és en aquests moments llur voluntat.

En fer aquesta proclamació, amb el cor obert a totes les esperances, ens conjurem i demanem a tots els castellers i simpatitzants de la Colla Jove que es conjurin amb nosaltres per a fer-la prevaler pels mitjans que siguin, encara que calgués arribar al sacrifici de la pròpia vida.

Tot aquell, doncs, que pertorbi l'ordre del naixent pasquí QUI MANA AQUI, serà considerat com un agent provocador i com un traïdor a la causa.
Esperem que tots sabreu fer-vos dignes de la llibertat que ens hem donat i de la justícia que, amb l'ajut de tots, anem a establir. Ens apoiem sobre coses immortals com són els drets dels homes i dels pobles i, morint i tot si calgués, no podem perdre.
En proclamar la nostra República, fem arribar la nostra veu a totes les colles del Món Casteller, demanant-los que espiritualment estiguin al nostre costat i enfront de la censura que hem abatut, i els oferim aportar-los tot el nostre esforç i tota l'emoció del nostre poble renaixent per afermar la pau internacional.
Per la Colla, per les altres colles germanes del Món Casteller, per la fraternitat de tots els homes i de tots els pobles, castellers, sapigueu fer-vos dignes de la Colla Jove.
Tarragona, 24 d'abril de 2008.
L'editor en cap, Uiuiui Aiaiai

10 comentaris:

Anònim ha dit...

el disseny fluixet, el texte caspòs... t'ho podies haver currat més.

Uiuiui Aiaiai ha dit...

si senyor, quan algú te rao, se li ha de donar.

Anònim ha dit...

lu impurtant, no es el cuntinent, si no el cuntingut...

i el cuntingut es cosa dels republicans criticados.


visca la republica de la jove i la meva bycycleta.

Uiuiui Aiaiai ha dit...

Llagrimes cauen per les meves galtones! Menys mal que hi ha algú que em dona suport moral. Tots els inicis són dificils, thefly, i això no es Webcasteller... tot i que hagin perdut el ranking, juasjuasjuas

Anònim ha dit...

ai m'has dao!!! jejeje

no es d'or tot lu que llueix!!!

Anònim ha dit...

és el millor blog que he visistat, serà perque es el primer que visito. trobo a faltar els anuncies de ties en boles.
...AH, QUE VA DE CASTELLS???
DONCS CASTELLERES EN BOLES!!

Aurrera!! ha dit...

ei ja era hora que sortis al carrer un mitja d'expressió clandestí després de la desaparició del mític fulletó "café per tothom"!! eun una molt grata noticia!

no us arrogueu malparits!!!

a la lluita!!!!!!

Anònim ha dit...

lluita? república? que crearem un estat o què!?

Goshi ha dit...

Jejejeje molt bo el blog! Felicitats!

El contingut bo? o el continent bo? home.. per continent felicitem al senyor google. La Jove es mou!

Anònim ha dit...

Gracies per bloc intiresny